Mijn favorieten

Vrijblijvende waardebepaling


Maak van uw vraagprijs geen prijsvraag!!

Nodig ons daarom geheel vrijblijvend uit voor een waardebepaling van uw woning. Het is wel zo handig om vooraf te weten waar u achteraf aan toe bent.
Wanneer u zich op de woningmarkt gaat oriënteren naar een andere woning is het van belang te weten wat uw huis reëel waard is!

Vul onderstaande bon in en één van onze taxateurs komt kosteloos bij u langs.

Eerlijk advies van uw makelaar

In de huidige woningmarkt is het van groot belang dat het aanbod van uw woning goed aansluit bij de vraag in de markt. Dat klinkt heel logisch, maar in de praktijk is dit vaak lastiger dan u vermoedt.

Wat de prijs betreft kan de hoogte van uw hypotheek een probleem vormen bij de juiste prijsstelling. Laat u daarom leiden door het eerlijke en onderbouwde prijsadvies van uw makelaar en niet door de hoogte van uw hypotheek. De markt bepaalt de prijs. In overleg met uw makelaar en de (nieuwe) hypotheekverstrekker is er vaak meer mogelijk dan u denkt.
Naast de prijs is de kwaliteit van groot belang. De makelaar spreekt veel mensen die op zoek zijn naar een woning en kent de wensen van de ‘zoekers’. Uw badkamer of keuken van tien jaar oud, of uw kleurencombinatie van drie jaar terug kunnen allang achterhaald zijn. Hoewel ze voor u nog prima voldoen en nog ‘als nieuw’ zijn, is de smaak van de woningzoekenden veranderd. Met een relatief kleine aanpassing kunt u uw woning soms veel beter aan laten sluiten bij de vraag in de markt.
De verkoop van uw woning wordt absoluut bevorderd door het opvolgen van de adviezen van uw makelaar.

Wij zijn u graag van dienst met een vrijblijvend en eerlijk advies!

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring