Verkoop

Voornemens om uw woning te verkopen?

Indien u plannen heeft om uw woning te verkopen, dan is Des Huizes Makelaars de juiste partner voor u. Benieuwd naar onze persoonlijke werkwijze? 

Eén van onze register en beëdigde NVM-Makelaars komt kosteloos en vrijblijvend langs om een beoordeling te maken van de opbrengstwaarde en een uitvoerige uitleg te geven over uw verkoopmogelijkheden.


Na het eerste bezoek bij u thuis, werken wij uw verkoopplan uit. In het verkoopplan zal ook de geadviseerde vraagprijs en de verwachte verkoopopbrengst worden weergegeven. Zo krijgt u van ons een duidelijk en reëel beeld van de opbrengst van uw woning in de huidige markt.
 

Marktonderzoek heeft uitgewezen dat bijna 80% van onze opdrachten via mond tot mond reclame bij ons komen. Bij ons staat een vertrouwde en persoonlijke benadering voorop!

Om een optimale verkoop te garanderen werkt Des Huizes Makelaars met een vast team. Dit betekent dat een vaste NVM-Makelaar betrokken zal zijn bij de verkoop van uw woning. Op deze manier is een zorgvuldige continuïteit van het verkoopproces gegarandeerd. Daarnaast is er altijd één commerciële assistent-makelaar betrokken die een punctuele administratieve afhandeling waarborgt en fungeert als vast aanspreekpunt op kantoor. Hierdoor beschik je over je eigen verkoopteam!
 

Waarom Des Huizes Makelaars:
 

 • Zeer ervaren makelaars-taxateurs en een professionele binnendienst
   
 • Vertrouwde en persoonlijke samenwerking met de opdrachtgever
   
 • Beschikking over een groot zoekersbestand
   
 • De nieuwste en beste presentatietechnieken
   
 • Ruime bezichtigingsmogelijkheden, ook na kantoortijd
   
 • Al onze makelaars-taxateurs zijn beëdigde NVM-Makelaars, uw garantie voor kwaliteit
   
 • Onze opdrachtgevers beoordelen ons met een 9,3! (hoogste beoordeling van Hengelo)
   

Indien u graag gratis en vrijblijvend een afspraak zou willen met één van onze beëdigde NVM-Makelaars, maken wij graag kennis met u en is uw anonimiteit gewaarborgd. Wij zijn u graag van dienst met een vrijblijvend en eerlijk advies! U kunt ons bereiken op 074 - 250 55 55.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring